Potrivit publicatiei Phone Arena, mai multe telefoane iPhone X au fost returnate la magazin dupa doar doua zile de la lansare.

Unul dintre cei care lua aceasta decizie a declarat ca este deranjat de decupajul de pe ecran, necesar pentru camera foto frontala.

De asemenea, il enerveaza gesturile pe care trebuie sa le faca pentru swipe, aceasta specificatie nefiind multumitoare pentru el.

Totodata, ecranul OLED nu i s-a parut mult mai bun decat vechiul LCD pe care il are pe iPhone 6S.

Si expertii au declarat ca noul iPhone X nu este la fel de intuitiv ca modelele anterioare. Prin urmare utilizatorii trebuie sa invete anumite actiuni pe care trebuie sa le faca.

Unele aplicatii nu sunt optimizate de la bun inceput, iar altele sunt destul de greu de folosit, printre care Portrait Lighting.

Cu toate acestea, pana acum numarul celor care au returnat telefonul este foarte redus. Par sa fie totusi probleme cu rezistenta iPhone X la cazaturi, dupa cum au demonstrat si testele de specialitate facuta in acest sens.

De altfel, mai multi utilizatori au publicat deja fotografii cu telefonul aproape distrus, dupa ce a fost scapat pe jos.