Prezentarea de către Motorola a nolului model Razr cu display pliabil inspirat de la celebrul telefon vechi cu clapetă a fost un succes atât de mare încât acum compania trebuie să amâne lansarea oficială.
 
În ciuda faptului că acest telefon nou nu este extrem de performant, din punct de vedere al design-ului este probabil cel mai frumos telefon pliabil pe care l-am văzut în 2019.
 
Adus în fața publicului pe 13 noiembrie, Motorola trebuia să lanseze precomenzile pe 26 decembrie și să-l lanseze pe 9 ianuarie, însă tot calendarul a fost dat peste cap.
 
Ați putea crede că decizia a venit pe fondul unor probleme la construcția telefonului, dar nu e așa. Cererea este atât de mare pentru acest model încât Motorola nu poate asigura volumul necesar acum, așa că a decis să mai aștepte o perioadă până va aduce telefonul oficial în mâinile consumatorilor săi.
 
Vorbim totuși despre un model care va costa 1500 de dolari și va veni în exclusivitate în SUA prin Verizon.
 
Motorola Razr are o moștenire destul de importantă în fața căreia trebuie să se ridice. Telefonul original s-a vândut în peste 130 de milioane de unități între 2004 și 2008. La cum arată lucrurile în momentul de față, există posibilitatea ca acest lucru să se realizeze.