Motorola va lansa doua versiuni imbutatatite ale modelului RAZR, cu o supercamera de 13 megapixeli si diplay de 4,5 inch. Cel mai probabil, noile telefoane vor pastra celelalte caracteristici Motorola RAZR: grosime de doar 7,1 mm, ecran capacitiv Super AMOLED si procesor dual-core Cortex-A9 cu frecventa de 1,2 GHz.

Noile modele Motorola au nume de cod: XT928 si MT917. Cele doua vor devansa, din punct de vedere al camerei, smartphone-uri cu rezolutii de 12 megapixeli, precum Nokia N8 sau Sony Ericsson Satio.

Este de asteptat ca noile modele sa fie lansate la sfarsitul acestei luni, pentru inceput pe piata asiatica in China. Google a achizitionat recent compania Motorola Mobility pentru suma de 12,5 miliarde de dolari.

Motorola RAZR, modelul recent lansat de Motorola Mobility, va fi disponibil la sfarsitul acestui an, cel mai probabil incepand cu luna noiembrie. Smartphone-ul are un display Super AMOLED de 4,3 inch, procesor dual-core ARM Cortex A9 cu frecventa de 1,2 GHz, memorie RAM de 1 GB si memorie interna de 16 GB.

 

 

Sursa: engadget

 

Citeste si:

VIDEO Motorola a lansat RAZR, un smartphone ultraperformant cu un design superslim

Google a achizitionat compania Motorola Mobility pentru suma de 12,5 miliarde de dolari

VIDEO Camera lui iPhone 4S uimeste realizatorii de filme

GALERIE FOTO Cat de buna e camera de pe Nokia Lumia 800? Diferente URIASE fata de Samsung Galaxy S II si iPhone 4S

VIDEO Cinci clipuri muzicale de o calitate uimitoare au fost filmate cu un telefon mobil. Vezi ce model este