Noul Moto Z2 Force Edition reuseste sa imbine carcasa subtire, construita integral din metal ranforsat cu aluminiu seria 7000 cu tehnologia unica Moto ShatterShield, precum si cu ecranul de 5.5” Quad HD AMOLED, rezistent la spargere si crapare.

Datorita bateriei cu autonomie pentru intreaga zi si a functiei de incarcare TurboPower, noul smartphone din seria Moto Z promite o mobilitate ridicata.

Dispozitivul ofera performanta multumita puternicei platforme Qualcomm® Snapdragon 835, dar si viteza pentru serviciul de date, datorita functiei Gigabit LTE.

Noul Moto Z2 Force Edition este dotat cu un ansamblu dual de camere de 12 MP, una monocromatica si una color, ce permit o profunzime autentica a campului vizual. Ca si Moto Z2 Play, Moto Z2 Force Edition este echipat cu cele mai noi functii Moto Experiences.

De asemenea, Moto Z2 Force Edition este compatibil cu Moto Mods, astfel incat utilizatorul se bucura de o experienta mobila completa si poate folosi smartphone-ul in noi moduri pentru a interactiona cu cei din jur.

Acesta poate deveni instantaneu o camera 360°, consola de joc, difuzor stereo puternic, proiector video, poate servi drept acumulator suplimentar si multe altele.

Moto Z2 Force Edition este disponibil la partenerii autorizati Motorola, la pretul recomandat de 2.499 lei, cu TVA inclus.