Ce este Quad Pixel

Motorola one vision este echipat cu tehnologia Quad Pixel, care combină patru pixeli într-un singur pixel mare de 1,6μm, esențial pentru claritatea fotografiilor, în special în condiții de luminozitate scăzută.

Combinat cu funcția de stabilizare optică a imaginii (OIS), acesta permite eliminarea granulării sau a neclarității fotografiilor chiar și pe timp de noapte. 

Telefonul are și un senzor de 48MP, cu aproximativ 28% mai mare decât senzorii disponibili pe multe dintre smartphone-urile flagship prezente pe piață.

Datorită tehnologiei Quad Pixel, senzorul este de patru ori mai sensibil la lumină, astfel că utilizatorii obțin fotografii la rezoluție de 12 MP foarte clare,  chiar și în condiții de lumină scăzută.

Camera secundară de 25 MP este prevăzută de asemenea cu tehnologia Quad Pixel și oferă posibilitatea de a selecta dimensiunea pixelilor în funcție de situație.

Noul smartphone vine cu funcții bazate pe inteligența artificială:

• Modul Night Vision, ideal pentru fotografii luminoase, vibrante, cu claritate remarcabilă și precizie mai ridicată a culorilor;
• Captarea automată a zâmbetului, o funcție extrem de utilă pentru îmbunătățirea vizibilă a fotografiilor de grup;
• Compoziție smart pentru cei care nu și-au format deja reflexul de a respecta regula treimii în fiecare fotografie;
• Modul Portret, funcția care transformă un portret într-o fotografie impresionantă în orice condiții de luminozitate.

Noul Motorola one vision este disponibil începând din luna mai 2019 exclusiv în magazinele partenere, la prețul de 1.399 lei.