Motorola le pregateste europenilor o surpriza. Pe 14 ianuarie la Londra, compania va organiza un eveniment de presa. Invitatiile au fost deja trimise si arata asa:

Deocamdata nu se stie mare lucru despre evenimentul care va avea loc in Marea Britanie. Multi dintre cei care analizeaza industria de telefonie mobila se gandesc ca ar putea fi vorba despre lansarea lui Moto X la noi pe continent. Telefonul este disponibil in acest moment doar in Statele Unite ale Americii si in Brazilia.

Telefonul poate fi customizat si poti inclusiv sa iti scrii numele pe spate, optiune care e posibil sa se regaseasca si pe modelul despre care se crede ca va ajunge in Europa.

La liber, in Statele Unite ale Americii, Motorola Moto X costa in acest moment 400 de dolari, insa operatorii de telefonie mobila de peste Ocean il dau chiar si cu 100 de dolari la abonament.

Smartphone-ul are ecran de 4,7 inch la rezolutia 720 x 1280p, ceea ce inseamna o densitate de pixeli pe inch de 312. Gasim un procesor dual-core la 1,7 GHz, unitate de procesare grafica Adreno 320, 2 GB de RAM si 16 sau 32 GB de spatiu. Are doua camere foto, una de 10 MP si o alta de 2 MP. Bateria este de 2200mAh.