Blass a publicat o imagine care ne arată cum ar putea să fie designul noului telefon Motorola. Putem observa un smartphone cu ecran aproape fără margini și cu un mic orificiu pentru camera frontală, în colțul stâng al telefonului.

Alături de telefon se vede clar și un stylus. Dacă noul dispozitiv va fi cu adevărat compatibil cu un stylus, atunci este evident că Motorola intră în forță de o piață care era până acum dominată în mod clar de Samsung, cu modelele sale Galaxy Note.

Dispozitivul S-Pen cu care este dotat Galaxy Note 10 poate fi folosit pentru a scrie și a desena pe telefon, dar și pentru comenzi de la distanță, spre exemplu pentru a face o fotografie.

Motorola este deja în competiție cu Samsung, după ce a prezentat la rândul său un smartphone pliabil, noul Razr, care costă 1.500 de dolari și poate fi considerat un rival pentru Galaxy Fold.

Potrivit publicației The Verge, noul telefon cu stylus de la Motorola ar putea fi prezentat în luna aprilie sau chiar mai devreme, în cadrul târgului de tehnologie MWC de la Barcelona.