Randarea vine tot de la Steve Hemmerstoffer, care prezintă un smartphone cu logo Motorola, care are pe spate un modul ciudat de cameră foto.

Până acum, Motorola a lansat telefoane cu modul de cameră rotund - cum este seria Moto - sau cu modul vertical - ca în seria One.

Noul model va arăta însă complet diferit. Observăm pe spatele telefonului un modul dreptunghiular alugit, care include în partea de jos sigla Motorola, iar sus are patru senzori foto, dispuși doi câte doi.

Ideea pare inspirată din soluția pe care o regăsim deja la Huawei Mate 20 Pro, dar Motorola a inclus și un logo în modulul foto, care devine astfel foarte mare.

Camera principală va avea probabil 48MP, iar alături regăsim un flash dual-LED. Carcasa telefonului ar putea fi făcută din aluminiu, nu din sticlă.

Telefonul va avea un ecran de 6,2 inci, cu decupaj mic pentru camera frontală. Senzorul de amprentă va fi integrat în ecran, scrie Phone Arena.

În partea de sus a telefonului va fi difuzorul și slotul pentru cardul SIM, iar pe marginea dreaptă va avea butonul pentru volum și butonul power. Jos vom găsi un port USB Type-C și jack pentru căști.

Telefonul ar putea fi lansat anul acesta, iar experții cred că va putea concurat cu iPhone XR și Galaxy S10e. Prețul va fi probabil între 600 și 650 de dolari.

Foto: OnLekas/Phone Arena


Urmărește cele mai importante știri ale zilei, pe ProTv Plus: