În presă au apărut deja primele randări CAD ale modelului, iar acum este timpul pentru unele noi, destinate presei, care îl arată în toată splendoarea.

Telefonul are un modul foto în formă de „insulă”, ce pare să fie semnul distinctiv al Samsung pentru gadgeturile ce vor fi lansate în 2020, cu senzorii aranjați în formă de L. A51 va fi cel mai accesibil model cu patru camere de pe piață.

Senzorul principal este unul de 48MP f/2.0 și este completat de unul de 12MP f/2.2 ultrawide, de un senzor de adâncime de 5MP și de o cameră dedicată macro de 5MP f/2.4, cea din urmă fiind una dintre cele mai așteptate, scriu jurnaliștii de la GSM Arena.

Samsung păstrează construcția generației A anterioare, dar adaugă variante de culoare pastel – telefonul va fi disponibil pe alb, negru, roz și albastru. Camera de selfie poziționată central în ecranul perforat pare să fie una dintre trăsăturile care vor diferenția clar modelul de cele ale concurenței.

Smartphone-ul A51 are dimensiuni de 158.5 x 73.6 x 7.9 mm. și cântărește 172 de grame. Este alimentat de un procesor Exynos 9611, poate avea 4 sau 6GB de RAM și 64 sau 128GM spațiu de stocare, ce poate fi extins prin microSD. Display-ul este un Super AMOLED de 6.5 inci FHD+, iar în ecran are încorporată o camera frontal de 32MP f/2.2. Senzorul de amprentă este și el încorporat în ecran, iar totul este alimentat de bateria de 4.000 mAh.
Galaxy A51 va fi lansat oficial pe 12 Decembrie, într-un eveniment oficial marca Samsung, alături de alte modele din noua serie. 

Sursa foto: GSM Arena