Telefonul se va numi iPhone SE și este una dintre viitoarele lansări Apple care stârnește cel mai mare interes, tocmai pentru că este un produs low-cost, diferit de cele cu care ne-a obișnuit până acum compania.

Noul iPhone SE (sau iPhone SE 2) este în topul lansărilor interesante de câțiva ani deja, dar nu a fost confirmat oficial de Apple. Totuși, se pare că în 2020 suntem mai aproape ca oricând de o dată oficială de lansare și de intrarea lui pe piață.

Potrivit 9to5Mac, prezentarea iPhone SE este iminentă, iar asta pentru că Apple a început deja să adauge accesorii oficiale pentru noul iPhone ieftin pe site-ul propriu. O folie protectoare pentru ecran este deja pe site-ul Apple, fiind compatibilă cu un „misterios” iPhone SE de 4,7 inci, în afară de iPhone 7 și iPhone 8. Nu există nicio îndoială că vorbim despre un nou iPhone SE, din moment ce modelul original este unul de 4 inci.

Informațiile se aliniază celor relatate și anterior de 9to5Mac, care arătau că pe 3 aprilie au început și precomenzile pentru noul model iPhone SE 2020. Versiunea standard va avea 64GB spațiu de stocare, dar vor exista și variante cu 128 și 256GB, iar în materie de culori telefoanele vor putea fi cumpărate pe alb, negru sau roșu.

Prețul de pornire al noului iPhone SE ar fi de aproximativ 399 de dolari, iar asta pentru un telefon care va rula cu același procesor ca seria iPhone 11, într-un „ambalaj” de iPhone 8 (care aduce Touch ID, în loc de Face ID), dar și cu un ecran mai mic de 4,7 inci.