Potivit bloggerului Ice Universe, noile modele Galaxy Note 10 și Note 10 Pro vor avea un design diferit de vechea versiune, Note 9.

Astfel, ecranul va avea aspect de imagine 19:9 și margini mult mai subțiri, astfel încât zona ocupată de display va fi mult mai mare.

Tot pentru a scoate în evidență ecranul, noile modele vor avea un orificiu mai mic pentru camerele foto frontale, comparativ cu seria Galaxy S10. De asemenea, Samsung va schimba amplasarea camerei frontale: aceasta va fi în zona centrală, nu în colț.

 

Și pe spatele telefonului vom vedea schimbări interesante la poziționarea camerelor. Modulul ar putea fi amplasat vertical, nu orizontal.

În acest fel va fi mai mult loc pentru o baterie mai mare. Desigur, vorbim despre un modul vertical care va fi montat în partea stângă, nu pe centrul telefonului, scrie Phone Arena.

La nivel de hardware, camerele vor fi la fel ca la modelul Galaxy S10: un senzor principal de 12MP cu deschidere variabilă și stabilizare optică a imaginii, la care se vor adăuga un senzor secundar de 12MP, unul telephoto, cu zoom optic 2x și un senzor de 16MP super-wide angle.

Va exista și un al patrulea senzor, Time-of-Flight, pentru efecte bokeh. Este posibil însă ca acest senzor să fie introdus doar pe modelul Note 10 Pro.

Camera frontală va avea un senzor de 10MP, în timp ce la modelul Note 10 Pro va fi adăugat și un alt doilea senzor frontal, de 8MP.

Foto: Phone Arena