Zvonurile si imaginile aparute cu Samsung Galaxy S6, urmatorul telefon varf de gama al companiei din Coreea de Sud, apar din ce in ce mai des, lucru normal avand in vedere ca telefonul urmeaza sa fie prezentat oficial in mai putin de 2 luni!

Ultima imagine se pare ca arata un Galaxy S6 asamblat complet, in 3 versiuni de culori. Nu poate fi confirmata in acest moment veridicitatea imaginilor, ele aparand pe un blog, fiind preluate de Phone Arena. In galeria foto poti vedea si alte poze aparute in acest moment cu Galaxy S6.

Exista destul lucruri devenite familiare in ceea ce priveste seria Galaxy a celor de la Samsung - un wallpaper facut in stilul companiei, notificarile de la Android 5.0 Lollipop, design-ul clasic cu butonul de home key. Exista si insa noi elemente, principalul fiind design-ul din metal. Totusi, schimbarea nu este atat de mare precum se asteptau utilizatorii in momentul in care s-a anuntat ca Samsung numeste Galaxy S6 "Proiectul Zero".

In ceea ce priveste specificatiile, S6 va avea un display fie de 5.2 inch, fie de 5.5 inch, Quad HD (1440 x 2560) Super AMOLED, un procesor 64 bit Snapdragon 810 si, desigur, Android 5.0 Lollipop. Nu trebuie uitat si zvonul mai vechi despre lansarea a doua versiuni - cea clasica, precum si o varianta 'edge'.