A aparut o noua poza de prezentare a modelului Nokia 701, primul terminal Nokia ce va avea sistemul de operare Windows Phone 7, un model aproape la fel de asteptat ca si iPhone 5. Provenienta fotografiei, ce apare pe sute de site-uri, nu este foarte clara, ea fiind considerata ca o posibila scurgere de informatii. Nici calitatea acesteia nu este foarte buna, caracteristicile mentionate in partea de jos a pozei fiind blurate.

Cel mai probabil, Nokia 703 va avea un display senzitiv de 3,7 inch, camera de 8 megapixeli cu inregistrare video HD cu o rezolutie de 720 px si 30 de frame-uri pe secunda. Smartphone-ul va dispune de o memoria RAM va fi de 512 MB si o memorie interna de 8 GB ce va putea fi extinsa cu un card microSD.

Gadgetul seamana destul de mult cu Nokia N9 cu OS MeeGo, iar o parte din caracteristici vor fi apropiate de modelele Nokia 700 si Nokia 701 cu Symbian Belle, lansate recent de producatorul finlanez. Nokia 703, primul terminal Nokia cu Windows Phone 7 Mango, este posibil sa fie lansat pe 27 noiembrie, cu ocazia evenimentului Nokia World 2011 ce va avea loc la Londra.


Sursa: slashgear.com


Citeste si:

Un clip cu Nokia cu Windows Phone 7 face valuri. VIDEO

Primul telefon cu Windows Phone Mango a aparut. Vezi ce companie l-a produs!

Nume de cod Sea Ray. Primul Nokia cu Windows Phone. VIDEO