Nokia Asha 210, noul telefon lansat de compania finlandeza, este unul accesibil si li se adreseaza celor care isi doresc sa petreaca mult timp in retelele sociale. El este disponibil in variantele single si dual-SIM cu Easy Swap, are un design distinctiv Nokia si capabilitati foto inteligente.

Noul telefon are Nokia Xpress Browser, care utilizeaza tehnologia cloud de la Nokia pentru a reduce traficul de date cu pana la 90%, astfel ca utilizatorii se pot bucura de acces la internet la costuri mai scazute. 

Telefonul are tastatura QWERTY si Wi-Fi si este primul din lume care vine cu un buton WhatsApp dedicat. De altfel, WhatsApp ofera serviciul sau gratuit pe toate aparatele Nokia Asha 210, pe intreaga durata de viata a acestora. Asha 210 mai ofera acces usor la Facebook si la Twitter si suport pentru conturi de e-mail populare precum Gmail. 

Camera telefonului este de 2MP si ofera mai multe opţiuni de realizare, editare si partajare a imaginilor, inclusiv autoportret.

Nokia Asha 210 are, de asemenea, serviciul Nokia Nearby, o aplicatie web care le permite utilizatorilor sa descopere puncte de interes precum restaurante, magazine si bancomate din apropiere.

Telefonul are o autonomie ridicata a bateriei, de pana la 46 de zile cu varianta single-SIM ii pana la 24 de zile cu dual-SIM.

Nokia Asha 210 este disponibil in culorile galben, cyan, negru, magenta si alb.

Pretul estimativ al Nokia Asha 210 este de aproximativ 72 USD, terminalul urmand sa fie livrat incepand din al doilea trimestru al acestui an.