Nokia EOS a aparut in mai multe imagini-spion, cu surse diferite, si vestea buna este ca poate fi studiat din toate unghiurile. Telefonul care ar trebui sa faca poze la nivel de DSLR este unul dintre cele mai asteptate gadgeturi si poate propulsa Nokia in clasamentul producatorilor de telefoane mobile.

Din imaginea de sus, reiese ca telefonul va avea carcasa de Lumia 920, din policarbonat.

Alte poze confirma ca viitorul gadget pe care il va lansa Nokia va avea tehnologia PureView si blitz xenon, scrie gsmarena, care a intrat in posesia lor prin intermediul unui cititor. 

Din pacate, din imagini nu ne putem da seama ce rezolutie are senzorul, insa marimea camerei pare sa confirme ca ar fi vorba de 41 MP, asa cum se spunea. Este si logic ca telefonul sa aiba sezorul 808 PureView, in acest moment cel mai bun de pe piata telefoanelor mobile.

Autenticitatea acestor imagini nu poate fi verificata, insa ele par ca prezinta cu adevarat smartphone-ul care urmeaza sa fie lansat de compania finlandeza.

Alte cateva poze cu Nokia EOS, cele in care apare si iarba, au fost publicate de WPCentral, si par sa confirme informatiile pe care le aveam pana acum referitoare la urmatorul telefon Nokia EOS, inclusiv faptul ca va avea tehnologia PureView.

In galeria foto de mai jos se gasesc imaginile cu telefonul.