Conform analistului Gene Munster, noul iPhone va fi ceva complet diferit de produsele lansate pana acum. El va aduce o schimbare de paradigma, datorita noii tehnologii AR (realitate augmentata) cu care va veni acest smartphone.

Potrivit unor informatii neoficiale, iPhone 8 va veni cu tehnologie AR, care va fi folosita in special pentru fotografii. La randul sau, Tim Cook, CEO Apple, a declarat de multe ori ca el crede in aceasta tehnologie si o considera de viitor, scriu cei de la Uber Gizmo.

Munster crede ca introducerea acestei tehnologii nu va creste foarte mult vanzarile pentru noul iPhone, insa va pune bazele unui viitor in care toate produsele Apple o vor folosi. Astfel, impactul folosirii tehnologiei AR, in premiera la un smartphone, va fi urias.

Nu este prima data cand Apple schimba radical lumea prin produsele sale. Lansarea primului iPhone, acum 10 ani, este considerata un moment crucial pentru dezvoltarea tehnologica.

Inovatiile care au fost aduse de acel smartphone au shimbat radical modul in care oamenii percep comunicarea si rolul unui telefon mobil.