Update 26 februarie

Telefonul are o baterie gigant, de 18.000 mAh, care poate rezista 90 de ore de convorbire sau 50 de zile în stand-by.

Gadgetul poate fi folosit și pe post de baterie externă, însă durează aproximativ 9 ore să încarce complet un alt dispozitiv.

Având o baterie atât de mare, telefonul are și dimensiuni destul de mari, respectiv 18 mm grosime, astfel încât cu greu poate fi pus într-un buzunar.

Foto: Expert Reviews


Noul Power Max P18K Pop va avea baterie de 18.000 mAh, care rezistă 50 de zile în standby, 2 zile de redare video continuă sau 4 zile de redare audio.

Telefonul va avea încărcare rapidă de 18W și va putea fi folosit și pentru a încărca la rândul sau alte dispozitive. Datorită bateriei gigantice, telefonul va fi destul de gros - va avea 18 mm.

O altă specificație interesantă, pe lângă baterie, va fi camera frontală duală cu pop-up. Modulul care poate fi scos atunci când este nevoie și care apoi dispare în corpul telefonului va avea senzori de 16MP și 2MP.

Pe spate, telefonul va avea cameră triplă, de 12MP, 5MP și 2MP și va putea filma la rezoluție de 1080p.

Ecranul este de 6,2 inci, cu rezoluție de 1080p și nu are decupaj, deoarece camera frontală este introdusă în modulul pop-up.

Procesorul este MediaTek Helio P70, telefonul are 6GB de RAM, 128GB spațiu de stocare și va rula Android 9 Pie.

Noul smartphone va fi lansat pe piață în luna iunie a acestui an, dar va fi prezentat în curând, la târgul de tehnologie MWC 2019, unde vor afla mai multe detalii despre el.

Foto: GSM Arena


Urmărește știrile zilei, pe ProTV Plus: