Pentru început, trebuie spus că acesta are două ecrane ce funcționează independent, pentru multitasking și pentru o navigare ușoară printre aplicații. Telefonul rulează Android Pie, cu interfața nubia UI 7.0.

Nu este prima dată când Nubia a implementat două ecrane pe device-urile sale, această funcționalitate fiind regăsită și pe nubia X, lansat anul trecut. Totuși, soluția rămâne una destul de rar întâlnită și încă foarte palpitantă, scriu jurnaliștii de la GSM Arena. 

Ecranul principal al lui Z20 este unul AMOELD, curbat, de 6.42 inci, cu margini extrem de subițiri și fără nicio cameră încorporată. Datorită display-ului secundar de 5.1 inci vei putea să faci selfie-uri și să înregistrezi video cu ajutorul modului foto triplu. 

Camera principală are un senzor Sony de 48MP, aceasta fiind completată de un senzor wide de 16MP și unul telefoto de 8MP care permite zoom optic până la 3x. ar fi de menționat și faptul că telefonul poate înregistra video la rezoluție 8K. 

„Sub capotă”, nubia Z20 are cel mai nou model de procesor Snapdragon 855+ SoC, 6 sau 8GB de RAM și versiuni de 128 / 512GB spațiu de stocare. Bateria are 4.000 de mAh și suportă încărcare rapidă la 27 de wați. Smartphone-ul este dotat și cu două scannere de amprentă. 

Modelul nubia Z20 este disponibil în nuanțele Black, Blue și Orange și este disponibil la precomandă în China. Oficial, vânzările vor începe pe 16 august, iar international va putea fi achiziționat din luna septembrie. Versiunea de bază – cu 6GB RAM și 128GB spațiu de stocare costă 497 dolari, dar există și o variantă cu 8GB RAM și 128GB spațiu de stocare (la 525 dolari), precum și o versiune de top cu 8GB RAM și 512GB spațiu de stocare (595 dolari). 

Sursa foto: GSM Arena