Deși telefonul nu a fost lansat încă, un traficant din Ucraina a făcut rost de câteva unități, pe care le vinde acum online, la prețul de 2.000 dolari fiecare.

Bărbatul are pe rețeaua Telegram numele de utilizator Luchkov și tot el a oferit detalii despre specificațiile telefonului, inclusiv imagini cu modelul.

Deocamdată nu se știe cum a ajuns traficantul în posesia acestor telefoane. Este posibil ca aparatele să fi fost furate, iar dacă este adevărat atunci acest incident ar afecta serios imaginea producătorului Google, având în vedere că telefonul nu a fost încă prezentat, iar lansarea oficială ar urma să aibă loc peste 2 luni.

Din fotografiile apărute online putem vedea detalii despre design-ul modelului.

Este evident că telefonul are un „breton” destul de mare și margine în partea de js a ecranului. Ambele elemente sunt necesare, pentru că Pixel 3 XL are difuzoare stereo, însă din această cauză aspectul modelului nu este tocmai plăcut.

Telefonul va fi vândut alături cu mai multe accesorii: cablu de date, adaptor USB, încărcător și un set de căști Pixel Buds.

Ecranul modelului este de 6,7 inci cu rezoluție 1440 x 2960 pixeli și aspect de imagine 18,5:9. Procesorul este Snapdragon 845, iar bateria este de 3.430 mAh.