Romanii au in sfarsit o aplicati de iOS siAndroid prin care pot sa comande mancare cu ajutorul telefonului, iar livrarea se face fara vreo taxa suplimentara. Aplicatia se numeste Oliviera si aduna oferte mai multor restaurante sau localuri de pe piata. 

Aplicatia aduna toate ofertele restaurantelor intr-un singur loc, astfel ca experienta comandarii mancarii este usoara pentru utilizator.

"Dintr-un singur cont poti lansa solicitari pentru orice restaurant partener, adresele de livrare sunt memorate si nu trebuie introduse de fiecare data. In plus, utilizatorii au ocazia de a repeta orice comanda anterioara, vizualizand istoricul sau chiar de a trece anumite feluri de mancare la categoria de favorite, pentru a comanda si mai rapid deliciile preferate", spun dezvoltatorii aplicatiei.

Restaurantele poti fi vizalizate in functie de distanta, alfabetic sau in functie de specific, iar dezvoltatorii soft-ului promit informatii actualizate despre disponibilitatea de livrare si promotiile existente. Confirmarea este primita instant, prin "Push Notifications", cand comanda intra in productie. De asemenea, este anuntat si un timp de livrare, iar clientii fideli ai aplicatiei nu mai sunt contactati de restaurantul respectiv pentru confirmare comanda fiind preluata automat.

Pentru majoritatea restaurantelor partenere, livrarea se face doar in Bucuresti, insa exista oferte active si disponibile si pentru Pitesti si Ploiesti.