Device-ul premium este Oppo Reno3 Pro și are „sub capotă” un procesor Snapdragon 765G, venind la pachet cu un ecran AMOLED de 6,5 inci, rezoluție de 1080x2400 (FHD+) și un raport de aspect de 20:9. Pe partea din față regăsim o perforație care adăpostește camera de selfie, în stânga sus. Display-ul are o rată de refresh de 90 Hz și face telefonul potrivit pentru gameri și pentru o experiență de navigare foarte fluidă.

Pentru acest model vor fi disponibile două configurații – una cu 8GB RAM și 128GB spațiu de stocare și o alta cu 12GB RAM și 256GB spațiu de stocare. Pe spate, găsim o cameră principală de 48MP, f/1.7, completată de un senzor telefoto de 13MP cu zoom hibrid 5x, unul ultrawide de 8MP și un senzor monocrom de 2MP. Dispozitivul va avea o baterie de 4025 mAh și va suporta încărcare rapidă la 30 de wați. Reno3 Pro va fi disponibil în nuanțele Blue Starry Night, Sunrise, Moonlit Black și Misty White, plus o versiune specială Classic Blue, arată jurnaliștii de la Phone Arena.

De cealaltă parte, Oppo Reno3 are un display AMOLED de 6,4 inci FHD+ și o cameră de selfie de 32MP este „camuflată” sub notch-ul în formă de picătură. Acest telefon este disponibil într-o versiune cu 8GB RAM, dar și într-una cu 12GB RAM.

Pe partea din spate, modulul foto are o cameră principală de 64MP f/1.8, una secundară de 8MP, dar și un senzor monocrom și unul pentru portret. Oppo a dotat acest model cu o baterie solidă de 4025 mAh, la fel ca pe device-ul Pro. Reno3 va veni în aceleași variante de culoare ca și versiunea premium: Blue Starry Night, Sunrise, Moonlit Black, Misty White. 

Sursa foto: Phone Arena