Va intrebati cate telefoane au fost lansate in acest an? Inclunzand atat cei mai mari producatori, dar si pe cei mai putin cunoscuti, numarul este de peste 600! De toate marimile si preturile, de la Nokia 130, un telefon basic si ieftin, pana la Galaxy Note Edge. Niciunul nu se afla insa pe podium in clasamentul telefoanelor de anul acesta facut de cei de la PhoneArena.

Locul 3. LG G3

In 2013, LG G2 a fost declarat de catre PhoneArena telefonul anului. Succesorul acestuia obtine si el un loc pe podium, primind medalia de bronz. Este unul dintre cele mai bune telefoane cu Android si unul dintre cele mai bune telefoane din lume luand raportul calitate/pret.

Locul 2. Motorola Droid Turbo

Specificatiile nu sunt tot ce conteaza intr-un smartphone. Insa atunci cand un producator face tot posibilul pentru a pune intr-un telefon tot ce e mai bun disponibil pe piata, atrage atentia. Iar Droid Turbo este dovada - display QHD, Snapdragon 805, 20.7MP si o baterie excelenta. In plus, este un device solid alcatuit din materiale de calitate premium.

Locul 1. iPhone 6

Exista multe smartphone-uri care se lupta pentru acest titlu, insa produsul celor de la Apple este marele castigator. Desigur, o sa existe multe pareri ca exista telefoane cu specificatii mai bune si cu mai multe functii. Trebuie insa reamintit ca experienta userului este cea mai importanta, nu rezolutia display-ului sau numarul de pixeli ai camerei. Iar la acest capitol iPhone 6 straluceste mai mult ca orice alt telefon. Este usor, luminos si cu un design excelent. La capitolul hardware si software este ireprosabil. Camera, desi nu este cea mai mare de pe piata, face poze excelente. Iar iOS 8 aduce foarte multe imbunatatiri. Poate ca nu e telefonul perfect, insa se apropie de asta mai mult ca oricare altul.

Daca vreti si o alta alternativa pentru topul telefoanelor in 2014, iata-l pe cel facut de Telegraph