Gigantul american a anunțat data lansării, prezentând Pixel 3 drept marele rival pentru iPhone X.

Noile modele, Pixel 3 și Pixel 3 XL, vor avea camere frontale duale, încărcare wireles și ecran decupat ca iPhone X. Pixel 3 va avea ecran de 5,3 inci, în timp ce versiunea mai mare, Pixel 3 XL, va avea un ecran uriaș, de 6,7 inci.

Google are deja probleme serioase cu modelul premium, Pixel 3 XL. Deși telefonul nu a fost încă lansat oficial, mai multe unități au ajuns în mâinile contrabandiștilor, fiind scoase la vânzare în Ucraina, la prețul de 2.000 de dolari bucata.

Este posibil ca aceste telefoane să fi fost furate de pe un vapor de transport. Detalii și poze cu aceste gadgeturi au apărut astfel online, stricând surpriza pregătită de Google.

Informațiile publicate sunt însă foarte importante pentru experți, dar și pentru fanii brandului. Astfel am aflat că telefonul va avea cameră duală frontală cu o lentilă wide-angle, pentru poze deosebite, care vor avea fundalul blurat automat.

Camera principală, cea de pe spate, va avea 12,2MP, la fel ca modelul anterior, Pixel 2 XL. Procesorul va fi probabil Snapdragon 845, memoria RAM va fi de 4GB, iar spațiul de stocare 64GB.

Google nu a dat declarații despre fotografiile cu telefoanele furate, nici nu a confirmat dacă specificațiile prezentate pe acele site-uri din Ucraina sunt cele corecte.