In doar cateva luni, numarul programelor romanesti de pe piata s-a dublat. Printre ele, in plin sezon al sporturilor de iarna, avem o multime de informatii utilitare care ne ajuta sa ne programam un weekend perfect la schi, potrivit stirileprotv.ro.

Daca nu v-ati hotarat in ce statiune sa mergeti in perioada urmatoare, exista o aplicatie care va arata in timp real unde este cea mai buna zapada pentru schi. Weekendul acesta programam o iesire la schi, in Predeal. Aplicatia arata ca pe partia Clabucet stratul de zapada masoara 60 de centrimetri si sunt conditii numai bune pentru a practica sporturi de iarna. Urmatorul pas este sa gasiti si un loc de cazare.

Sorin Manica, dezvoltator aplicatie: "Pentru ca suntem in perioada sarbatorilor, am adaugat 4000 de pensiuni".

Ciprian este fanul acestor aplicatii, care il ajuta sa isi planifice fiecare iesire la aer curat.

Ciprian Staicu: "Ma ajuta sa stiu unde e zapada". Tot datorita telefonului afla cu ce viteza a mers pe partie, cat a durat coborarea, dar si numarul de calorii arse.

Si daca vreti sa pastrati ca amintire aventura din vacanta, aveti la dispozitie camerele de actiune care se lipesc usor de snowboard sau pot fi prinse de corp. Garantat veti avea cele mai spectaculoase cadre.