Cunoscuti pentru faptul ca transforma device-urile, facandu-le exclusiviste si luxoase, cei de la Goldgenie au dezvaluit noua colectie Diamond Ecstasy ce contine mai multe versiuni de iPhone 6 - doritorii pot alege versiune din aur de 24 de karate, aur roz sau platina. Fiecare dintre aceste telefoane este acoperit cu diamante.

Cei interesati de colectia Diamond Ecstasy pot sa creeze un iPhone 6 customizat complet, alegand nu numai carcasa, dar si stilul diamantelor de pe telefon, acestea putand fi si gravate. Poti selecta diamante tradionale albe, dar si roz sau negreu, precum si safire, rubine sau alte pietre pretioase.

"Ii incurajam pe clienti sa participe la procesul de design pentru a ne asigura ca telefonul este exact cum si-l doresc si ca va fi o creatie unica. Poate fi adus un sentiment personal prin mesaje gravate, nume sau simboluri" explica cei de la Goldgenie pe site-ul lor.

Cei de la Goldgenie sustin ca au customizat telefoane pentru celebritati precum Elton John, Beckham si P. Diddy. Pretul acestor telefoane incep de la 15.000 de euro si ajung pana la 3 milioane de euro in functie de specificatii si valoarea pietrelor folosite.