Cu o întârziere de câteva luni, producătorul coreean a lansat în sfârșit pe piață telefonul pliabil care costă aproape 2.000 de euro. De data aceasta, a publicat și un clip video cu instrucțiuni pentru utilizatori, astfel încât să nu mai apară incidente.

Samsung a remediat unele probleme cu dispozitivul, astfel încât ecranul superior să nu mai poată fi desprins de display-ul flexibil.

Înregistrarea video cu recomandările pentru utilizatori se intitulează „Caring for Galaxy Fold” și conține inclusiv subtitrări, pentru ca instrucțiunile să fie cât mai clare.

Clipul este binevenit pentru cei care se încumetă să plătească 1950 de dolari pentru un Galaxy Fold. Nu de alta, dar nici piesele de schimb nu sunt tocmai accesibile. 

Spre exemplu, ecranul flexibil costă 599 de dolari. În comparație, ecranul de la Galaxy Note 10+ costă doar 279 dolari, iar cel de la iPhone Pro Max este 329 dolari.

Ecranul superior costă 139 de dolari dacă trebuie înlocuit, iar partea din spate doar 99 de dolari. Samsung a lansat însă o promoție pentru utilizatorii care vor cumpăra un Galaxy Fold până pe 31 decembrie. Ei vor putea schimba ecranul pliabil la un preț promoțional – doar 149 de dolari. 

Sperăm totuși că vor avea grijă și vor respecta cu atenție instrucțiunile companiei, astfel încât să nu ajungă la costuri suplimentare.