Apple pregateste de zor urmatorul iPhone, iar acesta va reprezenta un upgrade important fata de versiunea din 2014. La fel ca anul trecut insa, Apple pregateste atat o varianta de 4.7 inch, cat si una de 5.5 inch.

Cei de la Apple ar putea insa sa lanseze mai devreme cele 2 telefoane - cei de la Phone Arena scriu ca livrarile vor incepe din al treilea trimestru al anului, urmand ca obiectivul sa fie 25 de milioane de unitati vandute, pentru ca in al 4-lea trimestru sa fie depasit pragul de 50 de milioane de unitati vandute.

"Surse interne sustin ca Apple a marit comenzile de componente, un indiciu ca gigantul tinteste intr-adevar o lansare mai devreme decat se asteapta", potrivit unor surse citate de gforgames.com. Apple a lansat in fiecare an un nou iPhone, de fiecare data in luna septembrie, inca din 2011, cand a lansat modelul 4S.

Urmatorul iPhone va avea 2GB de RAM LPDDR4, egaland astfel iPad Air 2. In plus, flagship-ul celor de la Apple va avea cea mai mica versiune 'marita' la 32GB, nu 16GB cum a fost la iPhone 6.  Se mai vorbeste despre Force Touch, la fel ca la Apple Watch, si ca telefonul va fi mai subtire.

In plus, telefonul ar urma sa vina cu dual-camera si sa fie de 12MP. Intre timp, pe internet au aparut imagini care ar arata noul iPhone 6S, in varianta roz-auriu, scrie redmondpie.com.