Anulat din cauza coronavirusului, MWC 2020 din Barcelona a făcut ca marile lansări de telefoane așteptate în acest început de an să nu mai aibă loc.

Același lucru a pățit și Motorola, care la MWC 2020 din Barcelona plăuia să lanseze modelul Edge, care venea cu un display curbat la margini, similar cu ceea ce am văzut pe mai multe generații de Samsung Galaxy. 

Recent, cei de la XDA-Developers au reușit să obțină mai multe imagini cu acest smartphone care în clipa de față nu are nicio dată de lansare anunțată.

Motorola Edge este tentativa producătorului de a reveni printre flagshipuri cu un model extrem de atractiv. Vorbim despre un smartphone cu un display de 6.67 inch, o rezoluție de 2340x1080 și o rată de refresh de 90Hz.

Procesorul ar urma să fie un Qualcomm Snapdragon 765, va avea 6GB RAM, 128GB spațiu de stocare, alături de un slot pentru card microSD, și un sistem de 3 camere pe spate.

Camera principală va avea 64MP, iar celelalte două vor fi de 16MP, respectiv 8MP. Camera de selfie ar urma să aibă 25MP.

Bateria acestui device va avea 4500mAh și nu va dispune de încărcare wireless.

Share articol: