Samsung dezvăluite telefoanele din seria Note spre finalul lunii august, însă deja avem primele informații despre viitoarele flagship-uri ale companiei. Pe internet au fost publicate primele fotografii cu carcasa telefonului și astfel putem intui felul în care telefonul va arăta. Designul lui Note 20 nu va fi foarte diferit de cel al lui Samsung Galaxy S20 Ultra, având un spațiu mare pe spate dedicat camerelor foto.

De asemenea, ne putem da seama că aceste telefoane vor avea un aspect mai pătrățos și nu vom vedea un ecran foarte curbat pe margini. Butoanele par să fie pe partea dreaptă a telefonului, spre deosebire de Note 10 unde butoanele se aflau în partea stângă.

Cel mai probabil noile telefoane vor avea procesorul Qualcomm Snapdragon 865/Exynos 990 și un display cu o rată de refresh de 120 Hz. Alte informații indică faptul că Note 20 nu va fi foarte diferit de S20. Este de așteptat să avem pe acest telefon cel puțin 8 GB RAM și un spațiu de stocare de 256 GB.

La camere foto e posibil să vedem senzorul de 108 MP, unul ultrawide, unul zoom și probabil unul de tip ToF, însă mai este mult până la lansare și lucrurile se pot schimba.