GSM Arena / In doar cateva ore, mai multe imagini cu Sony Xperia Z4 au aparut pe internet! Desi la inceputul anului se vorbea ca telefonul ar urma sa fie lansat la Mobile World Congress, acest lucru nu s-a intamplat, compania lucrand la designul telefonului.

Schimbarile nu sunt majore, Xperia Z4 reprezentand o fuziune subtila a designurilor la care am fost deja martori in trecut la flagshipul Sony. Este din nou OmniBalance, avand butonul rotund de aluminiu de power la mijloc in partea dreapta, alaturi de butoanele de volum. Se observa insa ca s-a renuntat la clapa care acoperea slotul de cardul precum in precedentele modele Xperia Z.

Dupa aceasta prima poza au aparut si primele  randari ale fotografiilor de prezentare. Cel mai mare mister este reprezentat de un port in partea de jos de langa microUSB.

In ceea ce priveste specificatiile, se vorbeste despre procesorul Qualcomm Snapdragon 810, un ecran QHD de 5.2 inch, o camera de 20.7MP si Android Lollipop. Nu se stie cand va fi lansat, insa cel mai probabil in vara acestui an.

Pe www.yoda.ro, Xperia Z4 este unul dintre cele mai asteptate telefoane din 2015 - doar Galaxy S6 si S6 Edge au primit mai multe voturi decat Z4 la intrebarea "care va fi smartphone-ul anului 2015?".