Deocamdată nu știm când vor fi prezentate oficial, dar un nou leak dezvăluie detalii concrete despre aceste dispozitive pe care foarte mulți fani le așteaptă deja.

Mai multe materiale promoționale care ar fi trebuit să rămână strict confidențiale au ajuns pe Internet, iar de aici aflăm că Galaxy Z Fold 3 va avea suport S Pen, în vreme ce Galaxy Z Flip 3 va trece la un modul de cameră vertical.

Modelul Fold 3 va fi primul telefon pliabil cu o cameră încorporată sub ecran și, în același timp, și primul smartphone Samsung cu această caracteristică. Se pare că senzorul va fi integrat undeva în partea laterală, pentru a ține cont de felul în care se îndoaie telefonul la 90 de grade și pentru a le permite utilizatorilor să ia notițe folosind S Pen.

În ceea ce privește partea din spate, dispozitivul va avea tot trei senzori foto, poziționați vertical. Modulul, per ansamblu, va fi mic, iar blițul va fi poziționat chiar sub acesta. De asemenea, acum vedem și că telefonul se închide complet, fără să mai rămână spațiu între cele două părți.

Galaxy Z Flip 3 va fi acoperit de Gorilla Glass Victus și va avea un display mult mai mare poziționat lângă camere, permițând vizualizarea mai multor informații referitoare la notificări. Din moment ce acest model este poziționat mereu drept un accesoriu esențial pentru iubitorii de modă, probabil va fi disponibil în cel puțin patru culori.