Adăugând detalii noi modelului original, acest nou smartphone ar urma să aibă un display OLED ceva mai mare, de 6,6 inci, care va păstra, cel mai probabil, raportul de aspect 21:9. De data aceasta, device-ul vine cu margini foarte subțiri, inclusiv cu o părțile de sus și de jos reduse la minimum.

Aceste margini vor integra o pereche de difuzoare stereo, un sistem pe care Sony nu l-a mai folosit de la Xperia XZ3 încoace. În partea superioară, telefonul ar urma să aibă o cameră de selfie de 8MP, completată pe spate de un modul foto îmbunătățit, poziționat în colțul din stânga sus.

Așa cum indică randările apărute recent în presă, Sony a inclus pe spate un senzor principal, la care a adăugat unul ultra wide și o cameră telefoto, dar și un senzor ToF și o mufă jack de 3,5mm. În 2018, Sony a fost prima companie de top care a renunțat la acest port, odată cu lansarea Xperia XZ2, dar se pare că dorințele fanilor au fost ascultate, iar conexiunea va reveni pe noul flagship.

Referitor la specificații, nu va lipsi procesorul Qualcomm Snapdragon 865, ceea ce înseamnă că telefonul va veni cu suport 5G, având la pachet 8GB RAM și 128GB spațiu de stocare.

Sony ar putea lansa Xperia 1.1 sau Xperia 5 Plus la MWC 2020, la finalul lunii februarie, la doar câteva săptămâni după ce Samsung va prezenta oficial seria S20. Dacă ar fi să ne luăm după ceea ce s-a întâmplat până acum, livrările nu vor începe până în luna mai, poate chiar iunie.

Sursa foto: Phone Arena