Fotografiile apărute online ne oferă detalii importante despre specificațiile pe care le va avea noua gamă P30. Vor fi lansate două modele de smartphone - cel standard - Huawei P30 și cel premium - P30 Pro.

După cum putem observa în aceste imagini, Huawei P30 Pro va avea patru camere foto pe spate. Un detaliu interesant vedem la al treilea senzor foto, care nu este rotund, ci pătrat.

Acesta este senzorul telephoto, care are un sistem periscopic, pentru a putea oferi un zoom de 10x. De altfel, telefonul va avea un zoom hybrid-telephoto de 10x + 5x.

Al patrulea senzor este probabil ToF (Time-of-Flight) și este poziționat separat de celelalte. Nu observăm un senzor de amprentă pe spate, prin urmare acesta va fi integrat probabil în ecranul OLED.

Ca design, P30 Pro va semăna cu Mate 20 Pro, având margini curbate.

Modelul Huawei P30 va avea cameră triplă pe spate, ecran curbat, margini foarte subțiri și un breton foarte mic.

Procesorul va fi probabil Kirin 980, iar experții se așteaptă ca unele versiuni ale telefoanelor să fie dotate și cu modemul 5G Balong 5000, pe anumite piețe, unde va exista conexiune 5G.

Sistemul de operare va fi Android 9.0 Pie și ambele modele vor avea încărcare wireless, încărcare inversă și încărcare rapidă de 40W.

Bateria va fi probabil de 4.200 mAh pe modelul P30 Pro și 3.500 mAh pe Huawei P30.

Cele două modele de smartphone vor fi prezentate oficial la Paris, pe 26 martie.

Foto: Winfuture.de


Urmărește cele mai importante știri ale zilei, pe ProTv Plus: