Vorbim despre un nou flagship pe care cei de la Redmi îl pregătesc pentru anul viitor, Redmi K30, un model 5G care arată spectaculos și ar trebui să vină cu specificații de top.

Spre deosebire de generația K20, acest telefon pare să fie mult mai subtil în elemente de design, oferind noutăți în privința camerelor de pe spate.

Midelul K30 Pro va avea un sistem de 5 camere foto situate în partea centrală a spatelui telefonului. Design-ul nu poate să ne spună prea multe despre performanțe, însă ca aspect reușește să impresioneze până în acest moment.

Este foarte posibil ca aceste detalii să existe doar pentru varianta 5G a viitorului model, deoarece alte fotografii tease-uite în ultima perioadă au scos la lumină un alt design pentru camere, valabil pentru varianta 4G, cel mai probabil, telefon destinat unor piețe precum India, unde implementarea rețelelor 5G va fi făcută mult mai târziu.

Ceea ce știm despre acest telefon până acum este că va avea în spate un procesor Qualcomm Snapdragon care va fi prezentat oficial la Summit-ul Tech Qualcomm Snapdragon organizat în Maui.