Steve Troughton-Smith, un programator din Irlanda, a publicat pe Twitter indicii despre noul iPhone 8. El spune ca a gasit aceste informatii ascunse in codul boxei HomePod, gadget care a fost lansat anul acesta.

Boxa va functiona alaturi de noul smartphone Apple, de aceea codul dispozitivului contine informatii despre unele specificatii ale acestui telefon, scrie Daily Mail.

 

 

 

Noile indicii ascunse in cod ofera detalii interesante despre iPhone 8. Astfel, noul smartphone va avea un sistem de deblocare pe baza unei camere cu infrarosu, care va scana fata utilizatorului.

Este o tehnologie similara celei folosite de Samsung la Galaxy S8. Alegand aceasta varianta, Apple renunta la scanarea digitala prin TouchID, sistem folosit pana acum pentru securizarea accesului pe iPhone.

Camera cu infrarosu, parte a sistemului BiometricKit, va putea fi folosita si pentru alte functii, de exemplu pentru a masura ritmul cardiac.

 

 

iPhone 8 va avea ecran fara margini, un alt zvon confirmat de indiciile ascunse in cod. Informatia a fost descoperita de un alt programator, Guilherme Rambo, care a publicat pe Twitter si un desen care ar reprezenta partea frontala a noului telefon.