Steve Hemmerstoffer a publicat câteva fotografii cu noul smartphone. Ecranul va fi puțin mai mic, de numai 6,1 inci, dimensiunile telefonului vor fi de 158 x 68.3 x 8.3 mm, iar aspectul de imagine va fi de 21:9.

Sony va rămâne conservator în privința desginului și telefonul va avea margini. Deci nu vom vedea un ecran decupat sau diferite artificii menite să reducă dimensiunea marginilor, așa cum se întâmplă la alți producători.

Din imaginea publicată putem observa un microfon în partea de sus a telefonului, în timp ce în partea de jos este un al doilea microfon, un difuzor și un port USB-C. Senzorul de amprentă va fi amplasat pe marginea dreaptă.

O schimbare importantă adusă de Sony acestui nou telefon este evidentă la amplasarea camerelor foto de pe spate. Astfel, modulul nu mai este situat central, ci pe partea stângă.

Vorbim și de această dată despre o cameră triplă. Experții cred că schimbarea poziției a fost gândită pentru a face loc în interior unei baterii mai mari.

Xperia 2 va avea probabil procesor Snapdragon 855 și cel puțin 6GB de RAM și 128GB spațiu de stocare, dar este posibil să vedem și o configurație de tipul 8GB de RAM și 256GB memorie intenă. Desigur, telefonul va avea preinstalat sistemul Android 9 Pie.

Noul flagship ar putea fi anunțat în cadrul târgului IFA Berlin, care va avea loc în luna octombrie. Prețul nu este deocamdată cunoscut, dar specialiștii se așteaptă ca acesta să fie în jur de 1.000 de euro, similar cu prețul de lansare al modelului Xperia 1.

Foto: PhoneArena