OnePlus One a fost revelatia anului 2014. Telefonul a reusit sa atraga atentia desi era in competitie cu varfurile de gama ai producatorilor consacrati precum Apple, Samsung, HTC sau Sony.

Times of India a publicat astazi primele informatii despre succesorul acestui telefon, zvonindu-se ca se va numi OnePlus Two. Un lucru interesant este ca viitorul telefon va avea mai multe variatii ale carcasei StyleSwap.

In ceea ce priveste pretul, OnePlus vrea ca telefonul sa fie sub 500 de dolari, ceea ce inseamna ca va fi mult mai ieftin decat telefoanele celorlalte companii de acel nivel. Compania vrea sa mentina profitul scazut, indiferent cat de puternic va fi telefonul pe hardware si software.

Conform Business Insider, OnePlus Two va avea "surprize pregatite in ceea ce priveste hardware-ul". Deocamdata nu au fost dezvaluite mai multe.

OnePlus One a fost lansat in luna aprilie a acestui an, costand 350 de dolari 'la liber'. Cererea pentru telefon a fost atat de mare incat nu mai poate fi cumparat acum decat daca primesti o invitatie de la cineva care are telefonul. OnePlus ofera si pre-comenzi pentru public in perioade de timp limitate, cea mai recenta fiind pe 17 noiembrie.

In galeria foto sunt 6 imagini concept cu OnePlus Two facute de Nikolar Prettner si Jermaine Smit