Randările sunt realizate de publicația Digit și arată un design surprinzător al noului model și au fost preluate pe Twitter de @IceUniverse.

Astfel, iPhone 11 (sau XI), ar putea avea pe spate cameră foto triplă. Modulul nu va mai fi însă dispus vertical, ca până acum, ci va fi pătrat, similar cu soluția pe care o regăsim pe Huawei Mate 20 Pro.

 

Și mai ciudat este că modulul de cameră nu va fi amplasat central, ci în partea stângă sus. De aceea, telefonul va arăta mai neobișnuit. Tot în modulul de cameră se va regăsi un microfon și un flash.

Analiștii cred că a treia cameră de pe modelul iPhone din 2019 va fi destinată pentru abilități mai bune de zoom sau pentru fotografii în condiții de lumină slabă, scrie MacRumors.

Alte zvonuri privind modelele din acest an aduc în discuție un port USB-C și senzor de amprentă Touch ID integrat în ecran.

De asemenea, pe noile modele de iPhone, camera TrueDepth s-au putea regăsi pe spatele telefonului, nu în zona frontală. Astfel, „bretonul” ar putea avea dimensiuni mai mici.