LG G4 este noul telefon de top al companiei din Coreea de Sud si cu care vor sa intre in competitie direct cu Galaxy S6 al celor de la Samsung. Pe langa design-ul premium obtinut datorita faptului care are carcasa din spate din piele, cei de la LG mizeaza pe camera telefonului pentru a atrage consumatorii.

Primul clip oficial lansat de LG pe canalul lor de YouTube prezinta camera telefonului - o mare parte din clip a fost obtinut dupa ce telefonul a fost atasat la o drona! Astfel, se poate vedea cat de solid este stabilizatorul optic al camerei telefonului.

Camera de la LG G4 foloseste un senzor de 16MP cu diagonala 1/2.6'', ce sta in spatele lentile f/1.8. Asta inseamna cu 11% mai multa lumina decat lentila f/1.9 din Galaxy S6. G4 vine si cu stabilizator optic care functioneaza pe 3 axe, spre deosebire de G3 care functioneaza pe 2 axe. Camera ofera functii avansate inclusiv pentru ISO, holograme live si manual shutter speed, fiind capabil sa inregistreze imagini RAW. G4 este capabil sa inregistreze panorame de pana la 104MP, fata de Galaxy S6 care ajunge doar pana la 60MP. Camera secundara este de 8MP iar ambele pot filma la 2160p.