Tim Cook are o problema! De fapt are mai multe si toate s-au strans acum pe capul lui. Dupa albumul U2, nedorit de nimeni, amanarea mult-asteptatei aplicatii Healthkit, bug-urile enervante din noul iOS 8 si recenta problema cu iPhone-urile 6 deformate in buzunar, colac peste pupaza, Apple a lansat update-ul la iOS 8.0.1. Update care mai mult a agravat problemele utilizatorilor, in loc sa le rezolve.

Mai exact, Apple a publicat un firmware defect, care taie semnalul telefonului. E cea mai grava problema de care s-au plans utilizatorii, dar nu si singura. Unii au pierdut posibilitatea de a accesa senzorul de amprenta, altora li se blocheaza aplicatiile, in timp ce altii au probleme cu semnalul WiFi.

Compania a retras update-ul dupa numai doua ore, a promis ca va investiga in amanunt problemele si va lansa in cateva zile urmatoarea actualizare, iOS 8.0.2. A fost indeajuns sa ajunga insa pe destule telefoane. Cei care au instalat update-ul si au probleme mai pot face insa downgrade la iOS 7.1.2 sau la iOS 8. Apple a publicat si un ghid oficial pentru posesorii de iPhone 6 sau iPhone 6 Plus afectati de probleme cu iOS 8.0.1. Acestia pot reinstala iOS 8 prin iTunes (cea mai recenta versiune).