Primele rapoarte ale analiștilor prezentau două date de lansare pentru cele mai așteptate telefoane care vor fi produse de Samsung anul viitor.

Astfel, vârful de gamă Galaxy S10 ar fi urmat să fie prezentat la CES 2019, în luna ianuarie, iar telefonul pliabil, Galaxy X, ar fi fost lansat în cadrul MWC 2019, în februarie.

Un document recent inversează însă aceste date: primul telefon pliabil Samsung va fi lansat în ianuarie, la CES 2019, în Las Vegas, iar Galaxy S10 în februarie, în cadrul MWC 2019, la Barcelona, la fel cum s-a întâmplat cu modelul anterior, Galaxy S9.

Desigur, având în vedere că Galaxy X va fi un gadget de nișă, foarte scump, Samsung va produce la început numai 300.000-500.000 de unități. Modelul va fi disponibil din luna februarie.

Un detaliu interesant pentru fanii care așteaptă cu interes lansarea vârfului de gamă, Galaxy s10: anul acesta am putea vedea trei versiuni diferite ale seriei S10, inclusiv un telefon mai mic.

Diferența principală dintre cele trei tipuri de telefon o va constitui camera foto, scrie Phone Arena. Astfel, am putea vedea o versiune cu o singură cameră foto pe spate, una cu cameră duală și modelul premium, cu cameră foto triplă.