Veniturile cumulate pentru perioada Q1-Q3 ajung la aproximativ 86 de miliarde de dolari, cu 24,4% mai mult decât în același moment al anului trecut. Gigantul a livrat în acest an 185 de milioane de smartphone-uri, o creștere cu 26% comparativ cu 2018.

Huawei nu a oferit în mod explicit detalii referitoare la livrările de telefoane mobile doar în Q3, dar estimările citate de GSM Arena sugerează că în acest interval ar fi fost distribuite circa 67 de milioane de unități. Aceste date demonstrează o creștere cu 13,5% comparativ cu Q2, luni în care compania a livrat 59 de milioane de unități.

Raportul detaliază și expansiunea derulată de companie în ceea ce privește rețelele 5G, arătând că au fost încheiate contracte comerciale cu 60 de operatori de telecomunicații din întreaga lume. De asemenea, peste 700 de orașe și 200 dintre cele mai importante multinaționale au definitivat parteneriate pentru accesul la platforma Horizon. Pe scurt, conform acestor informații, Huawei nu trebuie să se îngrijoreze prea tare în privința interdicțiilor impuse de SUA, mai ales că oficialii au pus la punct și planuri de rezervă pentru scenariile negative posibile.