Cei de la Oppo au avut un succes major in 2016 iar acesta ii poate fi atribuit telefonului F1 Plus. Telefonul cunoscut sub numele de R9 in China a avut parte de un interes fenomenal, producatorul sustinand ca a vandut o unitate la fiecare 1.1 secunde.

Astfel, Oppo a anuntat ca a vandut 7 milioane de telefoane F1 Plus de la lansarea din luna martie. Anuntul a fost facut de catre vice-presedintele Oppo, Alen Wu, in cadrul unei conferinte la Shenzhen. Wu a pus accentul pe faptul ca bateria telefonului este creata sa reziste de 1.8 ori mai mult decat standardul industriei pentru longetivitate.

"Pentru Oppo, motorul cresterii noastre a fost mereu concentrarea pe produs. Ascultam utilizatorii si le oferim produse create meticulos, de cea mai inalta calitate pe care le vor iubi cu adevarat. Asta ne-a adus pana aici si asta ne va duce inainte" a mai spus Wu, cel care a anuntat in cadrul evenimentului ca, in urma vanzarilor din primul trimestru din 2016, Oppo a devenit al 4-lea producator de smartphone-uri din lume.