Update 21 decembrie

Noul smartphone a devenit disponibil la precomandă într-un magazin online din China, JD.com. Prețul este de aproximativ 450 de dolari și deocamdată poate fi comandată numai versiunea cu 6GB de RAM.

Telefonul va ajunge în magazine începând cu data de 31 decembrie și este posibil să fie lansată pe piață și versiunea superioară, cu 8GB de RAM.

Modelul poate fi cumpărat în variantele de culoare Albastru, Negru și Argintiu.


Telefonul prezentat de curând, este un mid-range cu specificații deosebite. Are ecran fără margini, Infinity-O, cu cameră frontală integrată în display și cameră triplă pe spate.

Modelul nu are mufă jack, o specificație la care Samsung a renunțat pentru prima dată, după ani de zile în care ironiza rivalul Apple pentru lipsa acestor mufe la noile iPhone.

Este însă un trend pe care îl regăsim și la alți mari producători de telefoane, nu doar la Apple. Noile vârfuri de gamă e la Huawei nu mai au mufă de 3,5 mm, iar OnePlus și Xiaomi vor recurge la rândul lor la această schimbare, scrie Mashable.

Galaxy A8s are procesor Snapdragon 710, ecran LCD de 6,4 inci cu rezoluție 2.340 x 1.080p, 6GB de RAM, 128GB spațiu de stocare și baterie de 3.400 mAh.

Și specificațiile camerelor foto sunt foarte bune. Avem un senzor principal de 24MP, unul telephoto de 10MP și unul de adâncime de 5MP.

Camera frontală, care se observă printr-un mic orificiu în ecran, are 24MP. Telefonul are și un senzor de amprentă pe spate.

Din păcate, noul model este disponibil deocamdată numai în China, iar prețul de vânzare nu a fost încă anunțat.

Rivalul Huawei va lansa la rândul său un smartphone cu ecran Infinity-O. Modelul nova 4 va fi prezentat pe 17 decembrie. Iar Honor View 20 a fost deja anunțat, telefonul având un ecran de același tip.