Samsung a amânat pe termen nelimitat lansarea Galaxy Fold, după ce jurnaliștii care au testat câteva unități s-au plâns că ecranul s-a stricat.

Producătorul coreean a luat deja primele măsuri, ca să nu mai apară astfel de probleme. Cei de la SamMobile prezintă un raport despre schimbările de urgență aduse acestui model.

Astfel, stratul protector de pe ecran a fost lipit mai bine, astfel încât să nu mai poate fi dat jos, așa cum s-a întâmplat cu mai mulți utilizatori care au crezut că era un simplu ecran de protecție. Măsura rezolvă astfel una dintre probleme, pentru că acest film protector nu va mai putea fi îndepărtat.

De asemenea, Samsung va introduce mai multe avertismente pentru clienți, astfel încât ei să fie corect informați și să nu știe că nu trebuie să încerce să dea jos acest strat protector.

O altă măsură vizează problema prafului și a mizeriei care s-a acumulat în zona balamalei, după cum au sesizat alți utilizatori. Samsung va rezolva și această problemă, prin mici modificări în această zănă.

Experții cred că Galaxy Fold ar putea fi lansat în magazine în luna iunie.

Până atunci, cei care au făcut precomandă pentru telefon și nu au anulat-o încă primesc de la Samsung 3.960 de puncte cadou, pe care le pot folosi pentru achiziții.

Din păcate, suma primită nu este foarte mare, fiind echivalentul a doar 20 de dolari, scriu cei de la GSM Arena.