Sursele din piața de tehnologie, citate de Phone Arena, susțin că Samsung va reveni în atenția consumatorilor cu o serie de flagship-uri sub numele „Galaxy S20”. În esență, este vorba despre gama Galaxy S11, dar cu un alt branding, astfel că modelele Galaxy S11e și Galaxy S11+ vor fi lansate, cel mai probabil, sub denumirile Galaxy S20e și Galaxy S20+.

Această schimbare înseamnă că Samsung evită, totuși, o schimbare totală a denumirii dispozitivelor, așa cum au insinuat anterior reprezentanții companiei, probabil și din cauza costurilor, dar și pentru că este dificil să convingi publicul atunci când se urmărește o astfel de schimbare de brand.

Referitor la efectele pe care le-ar putea avea strategia asupra următoarelor smartphone-uri Samsung, compania ar putea merge mai departe cu modele pe care să le numească S30 și S40, așa cum face Huawei. Cel mai probabil, sud coreenii vor continua să promoveze noua denumire și în anii următori, dacă zvonurile se adeveresc. 

Viitoarea serie de flagship-uri Samsung va fi lansată în cadrul unui eveniment care va avea loc la jumătatea lunii februarie. Gama ar trebui să vină în același timp cu Galaxy Fold 2, cu noile Galaxdy Buds+, dar și cu alte noi produse.
Dacă ar fi să ne ghidăm după informațiile din acest moment, marele anunș va fi făcut pe 18 februarie, în cadrul MWC 2020, care va avea loc la Barcelona.

Sursa foto: Phone Arena