În aceste imagini vedem patru modele diferite, unele care au două ecrane, dar și unul cu trei ecrane. Modelul 1, 3 și 4 au câte doua ecrane, unul pe față și unul pe spate, însă diferă grosimea marginilor.

La Modelul 1 putem observa că difuzorul și camera forntală par să fie integrate în ecran, astfel încât vedem un telefon complet fără margini.

Modelul 3 are un buton home fizic și seamănă destul de mult cu un telefon Samsung obișnuit.

Modelul 4 este singurul care prezintă clar și o cameră frontală, iar pe spate vedem un al doilea ecran, detaliu care poate fi observat și la celelalte tipuri prezentate în desene.

Singurul care iese în evidență este Modelul 2, care pare să aibă trei ecrane, nu doar două.

Astfel, avem două ecrane fără margini, unul pe față și unul pe spate, dar și un al treilea, care se înfășoară în jurul cadrului telefonului.

Nu este clar cum anume va fi folosit acesta, dar este cu siguranță o specificație interesantă, scriu cei de la Phone Arena.

Desigur, niciunul dintre aceste modele nu va fi lansat în curând, pentru că Samsung pregătește acum alte gadgeturi, dar merită să urmărim și această direcție nouă, care presupune schimbarea radicală a aspectului telefoanelor.