Producatorul coreeean anunta Samsung Exhibit II 4G, un nou smartphone accesibil si cu un continut multimedia deosebit. Terminalul va avea un procesor Qualcomm Snapdragon cu o frecventa de 1 GHz, un display touch de 3,7 inch si va fi compatibil 4G.

Smartphone-ul va avea instalat sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread dar si o serie de aplicatii precum Google Maps sau Gmail, disponibile in Android Market.

Samsung Exhibit II 4G va fi disponibil incepand de maine in Statele Unite pentru un pret de 199,99 dolari.

 

Confruntarea dintre principalii producatori de smartphone-uri este mai acerba ca oricand, cei doi competitori anuntat cifre record de vanzari la nivel mondial. Apple a inregistrat vanzari uimitoare de peste patru milioane de unitati in acest weekend al noului model iPhone 4S, iar Samsung anunta ca a atins numarul incredibil de peste 30 de milioane de terminale vandute: Galaxy S si Galaxy S II.

Galaxy S II a fost vandut in peste 10 milioane de exemplare, iar Galaxy S a atins numarul record de aproape 20 de miliaone de unitati vandute, fiind cel mai vandut smartphone produs de compania coreeana. 

 

Sursa: engadget.com

 

Citeste si:

VIDEO Google si Samsung au lansat Galaxy Nexus, primul telefon cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. GALERIE FOTO

Samsung anunta Galaxy S II LTE si Galaxy Tab 8.9 LTE (4G)

Numar record de smartphone-uri vandute! 30 de milioane! Vezi despre ce model este vorba

Samsung Galaxy S III se pregateste sa apara! Vezi specificatiile

Un Samsung Galaxy S II intr-o varianta simplificata: Galaxy R