Samsung lanseaza astazi Galaxy A5 si Galaxy A3, dispozitive cu un design modern, echipate cu cele mai avansate functii pentru navigarea pe retelele sociale. Ambele modele le permit tinerilor utilizatori sa fotografieze rapid si usor, prin functiile foto avansate disponibile pe aceste dispozitive, sa se conecteze la retelele sociale si sa impartaseasca noutatile cu cei dragi. 

Galaxy A5 si A3 sunt cele mai subtiri smartphone-uri Samsung la momentul actual, iar carcasa lor este realizata complet din metal, avand doar 6,7 mm respectiv 6,9 mm grosime. Ambele dispozitive vor fi disponibile intr-o gama larga de culori printre care se numara Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver, Soft Pink, Light Blue si Champagne Gold, pentru a se potrivi diferitelor stiluri si preferinte ale utilizatorilor.

Galaxy A5 si A3 le ofera utilizatorilor tineri posibilitatea de a-si exprima stilul personal, dar si de a fi permanent conectati la internet. Datorita camerei frontale de 5 MP, selfie-urile vor iesi mai clare, iar functiile inovatoare Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face Features si Rear-cam Selfie le permit utilizatorilor sa isi faca selfie-uri captivante, la o rezolutie mare si mai clare, fetele din cadru finnd detectate automat. De asemenea, utilizatorii pot impartasi rapid si usor fotografii pe retele sociale, datorita vitezei rapide a retelelor LTE Cat 4.

Galaxy A5 si A3 sunt ideale pentru utilizatorii tineri, in cautarea unui dispozitiv practic si modern. Ambele smartphone-uri dispun de ecrane Super AMOLED si tehnologie Adaptive Display pentru imagini clare, cu contrast puternic, unghiuri de vizionare mai bune si continut video in culori vii, care poate fi vizionat chiar si in lumina solara puternica. Galaxy A5 si A3 sunt echipate cu procesor Quad Core de 1,2 GHz pentru o experienta multitasking fara cusur si navigare rapida pe internet. In plus, Galaxy A5 si A3 preiau functiile apreciate disponibile pe dispozitivele Galaxy, precum Ultra-Power Saving Mode, Private Mode si Multiscreen, precum si functii audio care permit ajustarea sunteului in functie de zgomotul din mediul inconjurator al utilizatorului.