Noul Galaxy A80 este primul telefon Samsung care încorporează designul New Infinity și este un smartphone mid-range, dar care se va vinde la prețul unui vârf de gamă.

Cele mai ieftine flagship-uri din acest moment costă aproximativ 650 de dolari și rămâne de văzut dacă oamenii vor fi dispuși să plătească la fel de mult pentru un device considerat „de mijloc”, deși noul mecanism glisant utilizat pentru camera foto, ecranul fără margini și componentele puternice ar putea justifica alegerea.

Recent, Samsung a anunțat că Galaxy A80 va fi disponibil pe piețele selectate începând cu această lună. Din păcate, sud-coreenii nu au fost prea clari în legătură cu țările în care se va vinde telefonul și nici măcar cu prețul real pe care îl va avea acesta, scriu jurnaliștii de la Phone Arena.

Oricum ar fi, informațiile apărute arată că în Europa smartphone-ul se va vinde cu 650 de euro și că acesta ar trebui să poată fi cumpărat și în Asia, Australia, China, Hong Kong, Orientul Mijlociu, Noua Zeelandă și Rusia în versiuni de culoare Angel Gold, Ghost White și Phantom Black.

Samsung Galaxy A80 are un modul foto rotativ retractabil și componente care îl plasează deasupra telefoanelor din categoria sa: procesor Qualcomm Snapdragon 730 cu opt nuclee 2.2GHz, 8 GB RAM și 128 GB memorie internă, la care se adaugă o baterie generoasă de 3.700 de miliamperi.

Sursa foto: Phone Arena